Kuzik İlkokulu
Viranşehir Yolu Üzeri Sağdaki Dağyanı Karakolunun Güneyinde 10 KM İlerde MERKEZE UZAKLIĞI TOPLAM 65 KM

VİZYON

Kuzik İlkokulu öğrencilere kapasitelerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullandırarak, ülkemizin ve insanlığın ihtiyacı olan üstün bilgi, beceri, tutum ve karakter özelliklerine sahip nesiller yetiştirmek için vardır.

MİSYON

Yetiştirmiş olduğu öğrencilerle ve oluşturduğu eğitim geleneği ile ülkemizin iftihar ettiği bir eğitim kurumu olmak

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Sobalı

Servis Bilgisi

Köye en yakın 2 km uzaklıkta farklı köylerin öğretmen servisi her sabah geçmekte olup yürümek isteyenler servisi kullanabilir .

Uydu İnternet (VSAT)

Şanlıurfa-65 km : Viranşehire-45 km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kuzik Köyü Dağ Yanı Jandarma Karakolunu geçtikten sonra 10 km içeridedir. Köyde yaşam hayvancılıkla sağlamaktadır. Kurak bir havası olduğundan çevrede çok az ağaç vardır.

30 kontenjanlık bir sınıf bulunmakta olup öğrenci sayısı 9.